Voor wie ?

De informatiebijeenkomsten zijn een fijne voorbereiding voor iedere zwangere en haar partner. We bespreken alles wat voorkomt rondom het voeden van je kind, achtergrond informatie over hoe borstvoeding werkt, wat je ongeveer kunt verwachten aan (voedings)gedrag van een pasgeboren baby en tips om goed voorbereid te zijn op de komst van jullie kind. De groepen zijn klein en de bijeenkomsten in een huiselijke sfeer. Je kunt alle vragen in de groep of aan mij persoonlijk stellen. 

Deze avond is geschikt voor alle zwangeren of je nu thuis of in ziekenhuis gaat bevallen. Ook als je nog niet zeker weet of je borstvoeding wilt geven, kan deze bijeenkomst je informatie geven zodat je goed geïnformeerd een eigen afweging kan maken. 

Online:

  • Woensdag 10 juli 2024
  • Woensdag 9 oktober 2024
  • Woensdag 11 december 2024

De online infobijeenkomsten zijn via Zoom. De start is om 20:00 uur en de kosten zijn 20 euro. Een aanbetaling is nodig bij het aanmelden. Schrijf je online in.

Schoonhoven:

  • Donderdag 23 mei 2024
  • Donderdag 12 september 2024
  • Donderdag 21 november 2024

Locatie is “De Brug” Pasteurflat, Pasteurweg 100 in Schoonhoven. Start om 20:00 uur, inloop vanaf 19:45 uur. Kosten voor deelname zijn 25 euro (incl. partners). Er is een drankje en wat lekkers. Aanbetaling is nodig bij het aanmelden. Schrijf je online in. 

Infobijeenkomst: op verzoek

Heb je zelf een groepje vriendinnen, misschien wel vanuit de CP groep of een andere samenstelling. Je kan altijd ook op verzoek een eigen avond organiseren. Ik kom dan langs met verschillende spullen en kan de avond verzorgen. We kunnen samen een locatie bespreken, maar ik kan ook aan huis komen. Neem gerust contact met mij op, om te vragen naar de opties.