Ben je zwanger of geef je borstvoeding? Bij mij kan je terecht voor consulten aan huis voor borstvoeding (lactatiekundig consult) of rondom het dragen van je kind (draagconsult).

Lactatiekundige consulten en tarieven 2024

Je kunt bij mij terecht voor verschillende vormen voor lactatiekundige ondersteuning en consulten. Je kan bij mij terecht, als je hulp en advies wil over onderstaande voorbeelden:

  • Je bent zwanger en wil je laten informeren en adviseren in een persoonlijk gesprek.
  • Pijn bij het aanhappen of pijn tijdens een voeding.
  • Ontstaan van kloven, pijnlijke plekken, spruw of (terugkerende) borstontstekingen.
  • Weigeren van fles of weigeren van de borst.
  • Ziekte of andere specifieke omstandigheden bij moeder of bij kind.
  • Te weinig melk, of te veel melk.
  • Medicatie vragen.
  • Afbouwen.
  • Vragen over kolven.

InhoudTarief
Informatiebijeenkomsten1,5 – 2 uur bijeenkomst, incl. pauze. Zowel online als fysiek op locatie. Kosten voor online zijn 20 euro, kosten voor fysieke bijeenkomst 25 euro.€ 20 – 25
Prenataal consultConsult tijdens zwangerschap, max. 1,5 uur consult aan huis, incl. verslag.€ 100
Lactatiekundig consultMax. 1,5 uur consult aan huis, incl. verslag en contact nadien.€ 130
Telefonisch gesprekVoor vragen en advies waarbij het niet nodig is om jullie te zien. Prijs is per 10 minuten.€ 10

Let op, ben je aanvullend verzekerd? Controleer dan bij je eigen zorgverzekering de voorwaarden en mogelijkheden van (deels) declareren van lactatiekundige zorg. Of gebruik onderstaande link naar de website van zorgwijzer voor een overzicht. Ik voldoe aan alle eisen die zorgverzekeraars vaak stellen bij het vergoeden van lactatiekundige zorg.

Draagconsulten en tarieven 2024

Als draagconsulent help ik om te zoeken naar een manier van dragen die voor jullie werkt. Dit kan met een draagdoek zijn of een ergonomische drager. Je kind bij je dragen is heel natuurlijk. Het geeft rust en heeft voordelen voor zowel kind als ouder. Daarnaast is vooral erg gezellig en fijn om samen op pad te gaan.

Ik kom bij jullie thuis om samen te kijken wat bij jullie past. Daarnaast zijn video bellen / e-consulten ook mogelijk. Ik gebruik een speciale draagpop, waarmee we eerst alle stappen samen oefenen. Pas als jullie je vertrouwd voelen zullen we het samen met je kind proberen. Dit is geen verplicht onderdeel om een consult mee af te sluiten, maar vaak wel fijn.

Wil je een workshop met meerdere mensen? Ook dit is mogelijk, neem contact op om de mogelijkheden te bespreken. Stuur een bericht naar info@ingevansoelen.nl of neem contact op via het contactformulier.

InhoudTarief
Draagconsult aan huisDraagconsult aan huis. Prijs is per consult van 1,5 uur.
Aanleren van knoop met draagdoek of het passen en/of afstellen van draagzak.
€ 90,-
WorkshopNeem contact op via info@ingevansoelen.nl om de mogelijkheden te bespreken.

Verkoop van draagdoeken en ergonomische dragers

Ik verkoop geweven doeken van het merk Yaro Slings. Neem een kijkje in de webshop. Je bent niet verplicht om na een consult een van deze producten bij mij te kopen.

Werkgebied

Ik werk in regio Lopikerwaard en Lekstroom. Ik kom dus in Nieuwegein, IJsselstein, Benschop, Lopik, Schoonhoven, Oudewater, Haastrecht en alle andere gebieden daar omheen en tussen.