Het huren van een borstkolf

Bij mij kun je de Medela Symphony borstkolf huren. Deze dubbele elektrische borstkolf is uitermate geschikt in de beginperiode, voor het ondersteunen, extra stimuleren of het in stand houden van de melkproductie.

Hoe werkt het?

Bel 06 31677608 en/of vul het formulier in voor je gegevens, dan bel ik jou. Afhalen en terugbrengen kan in Benschop en alleen na telefonisch contact.

Je huurt de kolf bij mij en koopt een persoonlijke dubbelzijdige afkolfset. Dit is vanwege hygiëne; alleen de onderdelen van de afkolfset komen in aanraking met de huid en moedermelk. Deze dubbele afkolfset (37,95 euro) kun je gelijk meenemen. De huur van de borstkolf wordt berekend per dag (2,50 euro per dag). Je betaalt bij mij geen borg; ik werk op basis van wederzijds vertrouwen.

Combineren met consult aan huis en huurvoorwaarden

Wil je persoonlijke uitleg en zo zeker weten de kolf goed gebruiken en het beste resultaat krijgen? Dan kan je het combineren met een consult aan huis. Plan dan een afspraak in via mijn online agenda en vermeld bij de opmerkingen dat je een borstkolf wilt huren. Ik neem de kolf dan mee en samen nemen we de stappen door.

Hier kun je de huurvoorwaarden voor het huren van de borstkolf vinden. Heb je vragen? Bel dan naar 06-316 776 08.

Het in elkaar zetten van de Medela Symphony afkolfset

Schoonmaken van Medela Sypmhony afkolfset na gebruik
De juiste maat borstschild kiezen

.