Algemeen

Draagdoek pasgeboren baby

Maak zelf een afspraak online.

Als draagconsulent help ik om te zoeken naar een manier van dragen die voor jullie werkt. Dit kan met een draagdoek zijn of een ergonomische drager. Je kind bij je dragen is heel natuurlijk. Het geeft rust en heeft voordelen voor zowel kind als ouder. Daarnaast is vooral erg gezellig en fijn om samen op pad te gaan.

Ik kom bij jullie thuis om samen te kijken wat bij jullie past. Nu met corona, zijn video bellen / e-consulten ook mogelijk. Ik gebruik een speciale draagpop, waarmee we eerst alle stappen samen oefenen. Pas als jullie je vertrouwd voelen zullen we het samen met je kind proberen. Dit is geen verplicht onderdeel om een consult mee af te sluiten, maar vaak wel fijn.

Wil je een workshop met meerdere mensen? Ook dit is mogelijk, neem contact op om de mogelijkheden te bespreken. Stuur een bericht naar info@ingevansoelen.nl of neem contact op via het contactformulier.

Verkoop van draagdoeken en ergonomische dragers

Ik verkoop geweven doeken van het merk Yaro Slings. Daarnaast verkoop ik de ergonomische draagzakken van het merk ISARA. Je bent niet verplicht om na een consult een van deze producten bij mij te kopen.

Draagconsulten tarieven 2022

InhoudTarief
Draagconsult aan huisDraagconsult aan huis. Prijs is per uur.
Aanleren van knoop met draagdoek of het passen en/of afstellen van draagzak.
€ 55
Draag e-consultDraagconsult via beeldbellen. Prijs is per uur. Eigen doek/drager in huis hebben is aan te bevelen.€ 45
WorkshopNeem contact op via info@ingevansoelen.nl om de mogelijkheden te bespreken.